Ποιοί Είμαστε

Ανακύκλωση, εμπόριο μετάλλων – σιδήρων και απόσυρση αυτοκινήτων πανελλαδικά.

Scrap Geometal

Η εταιρεία GEOMETAL είναι μία εταιρεία με πολύ δυναμική παρουσία. Βρίσκεται στην Ξάνθη και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, τον εξελιγμένο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, έχει καταφέρει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανακύκλωση και το εμπόριο παλαιών μετάλλων.

Οι εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις μας στην Ξάνθη, είναι έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν και κατέχουν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές μελέτες και άδειες λειτουργίας για ανακύκλωση και εμπόριο παλαιών μετάλλων.

scrap geometal
anakiklosi

Ανακύκλωση

Με σεβασμό στο περιβάλλον, αναλαμβάνουμε με συνέπεια, κύρος και διαφάνεια να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε σχέση με την ανακύκλωση και το εμπόριο παλαιών μετάλλων. Παράλληλα, για μεγάλες ποσότητες, η εταιρεία μας στην Ξάνθη, μπορεί να κάνει την παραλαβή των ανακυκλώσιμων υλικών, αν βρίσκεστε εντός του νομού Ξάνθης.

Ανακυκλώνουμε:
  • Μεγάλες οικιακές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κ.λπ.)
  • Μικροσυσκευές που διευκολύνουν τη ζωή (κλιματιστικά, φωτιστικά είδη, συσκευές τηλεπικοινωνίας, τηλεοράσεις κ.λπ.)
  • Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εργαλεία και παιχνίδια
  • Όργανα παρακολούθησης και ελέγχου
  • Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Εξοπλισμός πληροφορικής

Εγκαταστάσεις

Βρισκόμαστε στο 2ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας. Στους χώρους μας γίνεται η διαλογή των αντικειμένων που βρίσκονται προς ανακύκλωση και ακολουθεί η διαδικασία ανακύκλωσης.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τα αντικείμενα που έχετε προς ανακύκλωση.

Για άμεση επικοινωνία επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 698 9395488